AK Parti Elazig Milletvekili Balik, Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazig Milletvekili Sermin Balik, huzurevinde kalan vatandaslarla Keban ilçesinde bir araya gelerek tarihi mekanlari gezdi.

AK Parti Elazig Milletvekili Balik, Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
AK Parti Elazig Milletvekili Sermin Balik, Elazig’da çesitli ziyaretlerde bulunmasinin ardindan huzurevinde kalan vatandaslarla Keban ilçesini gezdi. Burada keyifli dakikalar geçiren huzurevi sakinleri, ilk basta ilçenin tarihi mekanlarini gezdikten sonra yemek programina geçti. Milletvekili Sermin Balik’a Kaymakami Hasan Akbulut, Keban Belediye Baskani Fethiye Atli, Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürü Ali Sait Çeçen ve belediye meclis üyeleri eslik etti.

Sik sik huzurevi ziyaretleri yaptiklarini belirten AK Parti Elazig Milletvekili Sermin Balik, "Gittigimiz ziyaretlerden bir tanesinde büyüklerimiz benden biz Elazigliyiz ama ilçelerin çogunu görmedik dediler. Bizde böyle bir organizasyon yapmaya karar verdik. Büyüklerimizi sik sik ilçelere götürerek hem onlarin nesesinden hem de hayir dualarindan faydalanacagiz. Bugün Keban ilçemizdeyiz. Keban bizim çok güzel olan ilçelerimizden bir tanesidir. Büyüklerimizle birlikte Keban’in tarihini birlikte yasayarak güzellikleri hakkinda fikir alisverisinde bulunduk. Büyüklerimizin mutluluklarini gördükçe bizde üzerimize düseni aldik diye düsünüyorum. Huzurevinde kalan bütün büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Onlar bizim kiymetlilerimiz. Devletimiz bütün imkanlariyla maddi ve manevi olarak her zaman yanlarinda. Yasamlarinin da çok daha iyi olmasi için devlet olarak gayret sarf ediyoruz ama onlarin da bazen illerde gezi talepleri oluyor bizde mümkün oldugunca Elazig’in bütün ilçelerini gezdirerek Elazig’in güzelliklerini göstermeye çalisacagiz. Çünkü huzurevlerinde kalan vatandaslarimizdan Elazigli olmayan vatandaslarimiz da var onlara Elazig’in güzelliklerini anlatmaya çalisacagiz” dedi.

Kaynak: İHA