Karabük'te Devrilen Traktörün Altinda Kalan 2 Kisi Öldü, Biri Agir 2 Kisi Yaralandi

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde odun yüklü traktörün römorkunun devrilmesi sonucu altinda kalan 2 kisi öldü, biri agir 2 kisi yaralandi.

Karabük'te Devrilen Traktörün Altinda Kalan 2 Kisi Öldü, Biri Agir 2 Kisi Yaralandi
Edinilen bilgiye göre, kaza ilçeye bagli Kuzyaka köyünde meydana geldi. Tarlada çalisma yaptiktan sonra kestikleri odunlarla birlikte köye geri dönen Hasan Kalay (75) yönetimindeki 78 EA 446 plakali traktörün akis kesmesi sonrasi ön tekerin kopmasiyla birlikte odun yüklü römork devrildi. Kazada, sürücü Kalay ile yaninda bulunan yegeni Feride Aydemir (47) devrilen römorkun altinda kalarak olay yerinde hayatini kaybetti. Bu sirada römork üzerinde bulunan Melik Aydemir (16) ile Cevdet Kalay (48) kendilerini atarak kurtardi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yarali Aydemir, Eskipazar Devlet Hastanesine kaldirilirken, durumu agir olan Kalay ise Karabük Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Hasan Kalay ve Feride Aydemir’in cenazeleri, Cumhuriyet Savcisi’nin incelemesinin ardindan Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Jandarma olayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA