Kapadokya'da Balonlar 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Için Havalandi

15 Temmuz hain darbe kalkismasinin 6. Yildönümü Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla Kapadokya bölgesinde sicak hava balonlari "Türk Bayraklari, Ömer Halisdemir, Türkiye geçilmez, unutmadik unutturmayacagiz" pankartlari ile havalandi.

Kapadokya'da Balonlar 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Için Havalandi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Nevsehir’de sabahin erken saatlerinden itibaren kutlanmaya baslandi. Gün dogumuyla birlikte Zelve ve Pasabaglarindan havalanan Sicak Hava Balonlarina Türk Bayraklari ile Sehit Ömer Halisdemir pankarti asildi.

Sicak Hava Balon Pilotu Alper Çetin “15 Temmuz dayanisma milli birlik günü ve sehitlerimiz için kalkis yapiyoruz. Bugün Türk Bayragi ve Ömer Halisdemir posteriyle uçuyoruz. Bu vesile ile tüm sehitlerimizi bir kez daha aniyoruz.

Kaan Kayhan Kayaci ise yaptigi açiklamada "Bugün sehitlerimizin anisina uçuyoruz. Umarim güzel bir uçus olur. Ömer Halisdemir’in pankartiyla uçuyoruz” seklinde konustu.

Balona binen yolcular yaptiklari açiklamada, "Bugün 15 Temmuz sehitlerimiz için kalkiyoruz, gurur duyuyoruz fazla söze gerek yok. Sehitlerimizin yakinlarina bas sagligi diliyorum. Allah bir daha 15 Temmuz’u bize asla yasatmasin”
Kaynak: İHA