Baba-Ogul Sünnet Dügününde Silahla Dehset Saçti Açiklamasi 1 Ölü, 6 Yarali

Samsun’da sünnet dügünü kana bulandi. Baba-ogulun tabanca ve pompali tüfekli silahli saldirisinda 1 kisi öldü, 6 kisi yaralandi. Silahli saldiri ani ise cep telefonu kamerasi ile saniye saniye kaydedildi.

Baba-Ogul Sünnet Dügününde Silahla Dehset Saçti Açiklamasi 1 Ölü, 6 Yarali
Olay, Samsun’un Vezirköprü ilçesinin Yeni Mahalle 219. Sokak’ta yapilan sünnet dügününde meydana geldi. Iddiaya göre, Tekin Özvatan’in oglunun sokakta yapilan sünnet dügününe gelen Metehan G. burada taskinlik yaptigi için dügün sahipleri tarafindan uzaklastirildi. Bir süre sonra tekrar dügün yerine gelen Metehan G., burada tekrar taskinlik yaparak dügün sahipleri ile tartistiktan sonra kaçti. Daha sonra babasi Mehmet G. ile birlikte dügün yerine gelen Metehan G., tartistigi kisilere tüfek ve tabanca ile ates açtilar.

Açilan ates sonucu Yasin Ayçiçek, Murat Kis, Tekin Özvatan, Kevser Sengül, Sadet Galyoncuoglu, Recep Ayçiçek ve olayi gerçeklestiren Mehmet G. yaralandi. Yaralilar olay yerine gelen saglik ekiplerince Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Torununun sünnet töreninde vurulan Recep Ayçiçek tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Yaralilar yapilan ilk müdahalenin ardindan Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine sevk edildi.

Silahli saldiri ani ise yaralilar tarafindan cep telefonu ile anbean görüntülendi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA