Kusadasi'nda Ilçe Protokolü Vatandaslarla Bayramlasti

Kusadasi’nda ilçe protokolü, Kurban Bayrami’nin ikinci gününde Kervansaray’da düzenlenen bir törenle vatandaslarla bayramlasti.

Kusadasi'nda Ilçe Protokolü Vatandaslarla Bayramlasti


Kusadasi’nda vatandaslarin ilçe protokolüyle bayramlasabilmesi için tören düzenlendi.

Kervansaray’daki programa Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel, Kusadasi Belediye Baskan Vekili Oguzhan Turan, belediye baskan yardimcilari, belediye meclis üyeleri, idari ve mülki amirler, sivil toplum kuruluslari, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Törende, Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel ile Belediye Baskan Vekili Oguzhan Turan vatandaslar ve kamu görevlilerinin bayramini kutladi.

Kusadasi Belediye Baskan Vekili Oguzhan Turan, “Tüm hemsehrilerimizin ve bayram tatillerini geçirmek için kentimizi seçen tüm misafirlerimizin Kurban Bayrami’ni kutlar, hayirlara vesile olmasini dilerim” dedi.

Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel ise “Bu güzel bayram gününde sizlerle bir araya geldigim için çok mutluyum. Bayramlar insanlari birlestiren, kardesligi pekistiren, kirginliklari ortadan kaldiran çok özel günlerdir. Bu vesile ile basta çok kiymetli sehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin, kentimizde görev yapan çalisma arkadaslarimin ve tüm Kusadalilarin Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA