Mor Ve Ötesi Grubu Inönü Konserini Bursa'da Kutladi

Ünlü rock grubu Mor ve Ötesi, Bursa Açikhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Hayalini kurduklari stat konserini Mayis ayinda Inönü Stadyumu’nda 35 bin kisiye veren Mor ve Ötesi grubu, konserin kutlamasini Bursa’da gerçeklestirdi.

Mor Ve Ötesi Grubu Inönü Konserini Bursa'da Kutladi
Harun Tekin’in solisti oldugu rock grubu Mor ve Ötesi dün aksam Bursa Açikhava Tiyatrosu’nda Bursali sevenleri ile bir araya geldi. ‘Ask Içinde’, ‘Araf’, Cambaz’ ‘Küçük Sevgilim’, Bir Derdim Var’ gibi sevilen sarkilarini Bursalilar için seslendirten grup, Bursalilardan büyük begeni topladi. Bursa Açikhava Tiyatrosu’nu tam kapasite dolduran dinleyiciler, sarkilara eslik ederken telefonlari ile hatira çekmeyi ihmal etmedi.

Sarki aralarinda seyirciler ile sohbet eden grubun solisti Harun Tekin; “Bugün bir kutlamamiz var. Ilerleyen zamanlarda bunu sizinle paylasacagiz.” diyerek dinleyicileri heyecanlandirdi.

Konserin sonlarina dogru Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin, açiklamalarda bulundu. Tekin; “Biz 10 gündür aslinda kutlamamiz gereken, birbirimize sarilmamiz gereken bir sey yasamis oldugumuzu unutmus bir sekilde geziyorduk. Biz 28 Mayis aksami Inönü stadinda 35 bin kisi ile birlikte sarki söyledik. Ve bu çok zor bir seydi. Size ne kadar zor oldugunu anlatmamiza imkan yok. Neler yasadigimizi belki birkaç sene sonra rahat rahat anlatabiliriz. O kadar zor ve stresli bir seydi. Ve onun arkasindan biz birbirimize sarilamadik bile, indikten sonra kutlayamadik hiçbir seyi. Biz o konseri burada sizinle kutlayabildik. Bursa’dan önce Trabzon’da Ordu’da Samsun’da da çok güzel günler geçirdik ama orada hala üzerimizde o yük, o stres vardi. Sanki 27 yil boyunca sadece kendi istedigi müzigi yapmis bir grup bu yaptigindan mutlu olamazmis gibi bir hissi az da olsa hissettigimiz anlar oldu.” dedi.

Yaklasik 2 saat sahnede kalan Mor ve Ötesi grubu Bursali izleyicilerine keyifli bir müzik söleni sundu.
Kaynak: İHA