Alasehirliler Kan Verme Yarisina Girdi

Manisa’nin Alasehir ilçesinde düzenlenen kan bagisi kampanyasinda Alasehirliler adeta kan vermek için seferber oldu. 130 ünite kan toplanan kampanyada Alasehir Kaymakami Abdullah Uçgun da kan bagisinda bulundu.

Alasehirliler Kan Verme Yarisina Girdi
Manisa Türk Kizilayi ve Alasehir Kizilay Dernegi isbirligi ile düzenlenen kan verme kampanyasinda 130 ünite kan toplandi. Yaz sezonu ve is sezonu oldugu için aksam saat 22.00’ye kadar devam eden kan bagisi kampanyasinda Alasehirliler adeta kan vermek için yaristi.

Bazi vatandaslar ilk kez kan verdigi için, bazi vatandaslar kan verip hayat kurtardiklari için mutlu olduklarini dile getirirken, Manisa Türk Kizilayinda görevli Doktor Ayhan Öteyüzoglu, "18 ile 65 yas arasi saglikli insanlari kan bagisina davet ediyoruz. Kan vermek üç kisinin hayatini kurtarir. Bütün Alasehirlilere verdikleri destek için tesekkür ediyoruz." dedi.



Kaymakam Uçgun da kan bagisinda bulundu

Kan bagisi kampanyasina kan vererek destek olan Alasehir Kaymakami Abdullah Uçgun, "Alasehirliler kan bagisi kampanyasi yapildigi için zaten bu uygulamaya aliskinlar. Bugün de yogun bir ilgi var. Kan stoklarimizin hiçbir zaman yeterli stoklarimizin altinda olmamasi lazim. Bunda da Alasehirli hemsehrilerimizin duyarlilik göstereceginden eminim." dedi.

Kaynak: İHA