Sancaktepe'de Asirlik Agaç Yola Devrildi

Sancaktepe’de Asirlik Mese agaci yola ve çevrede bulunan metro insaat alanina devrildi. Olayin gece saatlerinde yasanmasi felaketi önledi.

Sancaktepe'de Asirlik Agaç Yola Devrildi
Olay, Istanbul Sancaktepe Orhangazi Caddesi üzerinde saat 00.30 siralarinda gerçeklesti. Cadde üzerinde bulunan asirlik Mese agaci yola devrildi. Devrilen asirlik mese agaci çevrede bulunan bir metro insaat alanina girdi.

Isçilerin paydos etmesi felaketi önledi.

Çevrede bulunan vatandaslarin itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olayin gece saatlerinde yasanmasi faciayi önledi. Itfaiye ekipleri yola ve metro insaat alanina devrilen asirlik mese agacini keserek yoldan kaldirdi. Yasanan olayda ölü ya da yarali bulunmazken, metro insaat alaninda bulunan isçilerin kaldigi konteyner zarar gördü. Elektrikli testere ile kesilen asirlik agaç yol kenarina kaldirilirken devrilen agaç yüzünden kapanan yol tekrar trafige açildi. Belediye ekipleri devrilen asirlik agacin kaldirilmasi için çalisma baslatti. Polis ekipleri olay yerinden güvenlik önlemi aldi.
Kaynak: İHA