Eglence Merkezine Tüfekle Ates Açildi Açiklamasi 1'I Polis 6 Yarali

Orhangazi’de ana yol üzerindeki bir eglence mekanina pompali tüfekle ates açilmasi sonucu biri polis 6 kisi yaralandi. Yaralilardan durumu agir olan iki kisi Bursa’daki hastanelere sevkedildi.

Eglence Merkezine Tüfekle Ates Açildi  Açiklamasi 1'I Polis 6 Yarali
Olay, saat 03.30 siralarinda Orhangazi’de Ana yol üzerinde bulunan bir eglence merkezinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eglenmek için mekana gelen 3 kisi mekanda bir süre eglendikten sonra disari çikti. Disarida bir baska grupla tartismalari kisa sürede kavgaya döndü. Olay sonrasinda 3 kisi mekandan ayrildi.

Pompali tüfekle ates açildi

Eglence merkezinin önündeki kavga ihbarini alan polis ekipleri olay yerine geldikleri esnada mekandan ayrilan 3 kisiden H.C. (56) elinde tüfekle yolun karsi tarafindan eglence mekaninda dogru ates etti.

Biri polis 6 kisi yaralandi

Eglence mekanindan kapanis saatinde gerçeklesen olay sonrasinda olay yerinde olan polis memuru Özgür Kaya (44) sirtina isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandi. Olayda eglence merkezinde çalistiklari belirlenen Süleyman Önen (28), Fatih Demircan (31) agir yaralandi. Yine eglence mekaninin önünde bulunan B.U. (35), S.U.(26) ve F.U. (28) tüfekten çikan saçmalarla hafif yaralandilar. Yaralilardan polis memuru Özgür Kaya’nin hayati tehlikesi bulunmadigi ögrenildi. Olay sonrasinda yaralilar özel araç ve ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Durumlari agir olan Süleyman Önen ve Fatih Demircan hastanedeki ilk müdahalelerinin ardindan Bursa Sehir Hastanesi ve Uludag Üniversitesi Tip Fakültesi hastanesine sevk edildi.

Polis genis güvenlik önlemi aldi

Olay sonrasinda hastane ve eglence merkezinin önüne çok sayida polis ekibi sevkedildi. Polis ekipleri hastanede genis güvenlik önlemi aldi.

2 kisi gözaltina alindi

Olay sonrasinda harekete geçen polis ekipleri 3 kisilik grup içinde yer aldiklari belirlenen M.D. ile A.Ç. isimli sahislari gözaltina aldi. Eglence merkezine tüfekle ates açtigi ileri sürülen H.C.’nin yakalanmasi için ise polis ekipleri arastirma baslatti. Savcilik ve polis olayla ilgili sorusturmasini sürdürüyor.
Kaynak: İHA