Evdeki Her Seyi Balkondan Böyle Atti...Kuzeni Gelince Ikna Oldu

Bursa’da bir kadin, kuzeninin gelmesini isteyerek evinde eline geçirdigi bütün esyalari balkondan asagi firlatti. Öfkeli kadin sabaha karsi polisi ve mahalleyi ayaga kaldirdi. Nebahat N. 1 saat süren ikna çabalarin ardindan kuzeninin olay yerine gelmesiyle kapiyi açarak ikna oldu.

Evdeki Her Seyi Balkondan Böyle Atti...Kuzeni Gelince Ikna Oldu
Olay, saat 05.00 siralarinda merkez Osmangazi ilçesi Pinarbasi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nebahat N. (65), kuzeni olan Bülent N.’nin yanina gelmesini isteyerek kendini balkondan sarkitti. Durumu fark eden mahalleli; polis, saglik ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alirken itfaiye ve saglik ekipleri de hazir bulundu. Nebahat N. balkondan bagirarak ’Bülent buraya gelsin, yoksa biçakla bileklerimi keserim’ diyerek kuzeni olan Bülent N.’nin gelmesini istedi. Bir süre ikna edilmeye çalisilan Nebahat N., evinde eline geçirdigi bütün esyalari balkondan asagi firlatti. Polis ekiplerinin uzun süren ikna çabalarinin ardindan Bülent N., polis otosuyla olay yerine getirildi.

Bülent N.’nin geldigini gören Nebahat N., yaklasik 1 saat süren çabalarin ardindan ikna oldu.

Kapiyi açan Nebahat N., tedavi edilmek üzere ambulans ile Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Nebahat N.’nin psikolojik sorunlari oldugu öne sürülürken balkondan attigi esyalar nedeniyle de yol trafige kapandi. Temizlik ekipleri tarafindan temizlenen yol trafige tekrar açildi.
Kaynak: İHA