Imar Planlari Etaplar Halinde Meclisten Geçiyor

Manisa Büyüksehir Belediye Meclisi Haziran Ayi 2. oturumunda imar komisyonunda çalisan meclis üyelerine tesekkür eden Büyüksehir Belediye Baskanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa’nin merkezinde 30 yili askin bir süredir yapilmamis olan önemli bir sorunu çözüme kavusturma yolunda önemli adimlar attiklarini söyledi.

Imar Planlari Etaplar Halinde Meclisten Geçiyor
Manisa Büyüksehir Belediye Meclisi Haziran Ayi 2. Oturumu, Büyüksehir Belediye Baskanvekili Mehmet Güzgülü baskanliginda gerçeklestirildi.

Meclis gündem maddelerinin imar komisyon çalismalari ile ilgili oylamaya geçilmeden önce açiklamalarda bulunan Baskanvekili Güzgülü, komisyonda çalisan meclis üyelerine tesekkür ederek, Manisa’nin merkezinde 30 yili askin bir süredir yapilmamis olan önemli bir sorunu çözüme kavusturma yolunda önemli adimlar attiklarini söyledi.

Güzgülü, “Sehzadeler ve Yunusemre ilçelerimizde 3’er etap halinde mahallelerimizin imar planlari bugün meclisimizden geçiyor. Meclisimiz, bir an önce imarin çikmasi için çalisiyor. Ben Manisalilar adina, Sehzadeler ve Yunusemre’de yasayan vatandaslarimiz adina meclis üyelerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Imar Komisyonu Baskani Mehmet Palabiyik da, Büyüksehir Belediyesi, Sehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi imar komisyonlarinda çalisanlara tesekkür ederek, Manisa’nin önünü açma adina çalismalarin hizli ve kararli bir sekilde ortaya kondugunu ifade etti.



Aski süreci baslayacak

Imar plan çalismalarinin yer aldigi maddelerin oybirligiyle kabul edildigi ve 91 maddenin görüsüldügü toplanti, 19 Temmuz Sali günü yeniden toplanmak üzere sona erdi. Alinan kararla birlikte, Sehzadeler ilçesinden 3 etap; Yunusemre ilçesinden 3 etap olmak üzere mahallelerin 1/1000 ölçekli imar planlarinin aski sürecinin baslayacagi belirtildi.
Kaynak: İHA