Böyle Öfke Görülmedi Açiklamasi Öldüresiye Dövdüler, Öldü Sanip Kaçtilar

Aydin’in Çine ilçesinde meydana gelen maddi hasarli kazanin ardindan otomobil sürücüsü beraberindekilerle kamyon sürücüsünü öldüresiye dövdü. Kamyon sürücüsünün bayilip yere yigilmasinin ardindan öldügünü zannederek kaçan 5 kisi jandarma tarafindan yakalandi. Kafasinda 14 kirik olusan kamyon sürücüsünün yogun bakimda tedavisi devam ederken, saldirganlarin ise saliverildigi ögrenildi.

Böyle Öfke Görülmedi Açiklamasi Öldüresiye Dövdüler, Öldü Sanip Kaçtilar
Olay Çine’nin Sögütçük köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydin yönüne giden C.U.’nun (27) kullandigi 09 C 3902 plakali hafriyat kamyonu, Sögütçük mevkisinde Y.D. (32) yönetimindeki 09 LN 900 plakali otomobille çarpisti. Kazadan sonra otomobildekilerin halini sormak için duran kamyon soförüne iddiaya göre, otomobil sürücüsü Y.D. (31) ile araçta yolcu olarak bulunan M.K. (52), T.Ç. (52), E.Ç. (36) ve T.A. (45) kamyonun camlarini kirarak darp etmeye basladi.

Basina ve vücudunun çesitli yerlerine parke tasi vurulan kamyon soförü acilara dayanamayip kamyonun direksiyonunda bayilinca, saldirganlar soförün öldügünü zannedip olay yerinden kaçti. Kazadan hemen sonra kamyondaki telsiz ile kaza yaptigi bilgisini veren C.U.’nun yanina gelen mesai arkadaslari, C.U.’yu baygin vaziyette buldu.

Ambulansla Çine Devlet Hastanesi’ne kaldirilan C.U. burada yapilan ilk müdahalenin ardindan durumu agir oldugu için Aydin Adnan Menderes Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kafatasinda 14 kirik olustu

Burada yapilan muayenesinde kafasinda 14 ayri kirik olan C.U. yogun bakim servisine alindi. Oglunun komada ve hayati tehlikesinin devam ettigini belirten Tuncay Can, olaydan sonra gece yakalanan 5 zanlinin ifadesi alindiktan sonra saliverildigini belirterek “Adalet istiyorum” dedi.

Su anda oglunun konusamadigini belirten Tuncay Can, “Oglum bir otomobil ile kazaya karisiyor. Maddi hasarli da olsa kazadan sonra karsi tarafin halini hatirini sormak için durdugunda otomobil soförü ile birlikte araçtan inen 5 kisi önce parke tasi ile kamyonun camini kirip sonra kafasina tasla vurmaya basliyor. Oglum bayginlik geçirince öldü zannedip birakip gidiyorlar. Bu kisiler gece jandarma tarafindan yakalandi. Ancak ifade verip çekip gittiler. Adalet istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA