Babasinin Yaktigi Evde Agir Yaralanan 3 Yasindaki Firat'tan Aci Haber

Manisa’nin Kula ilçesinde bunalima girdigi iddia edilen bir babanin evi yakmasi sonucu kendisi yasamini yitirmis, anne ve 2 çocugu da agir yaralanmisti. Agir yarali çocuklardan 3 yasindaki Firat’tan aci haber gelirken anne ve 6 yasindaki kardesin hayati tehlikeleri devam ediyor.

Babasinin Yaktigi Evde Agir Yaralanan 3 Yasindaki Firat'tan Aci Haber


Olay, saat 05.00 siralarinda Kula ilçesine bagli Narincali Pitrak Mahallesi’nde meydana gelmisti. Bunalima girdigi ve psikolojik sorunlari oldugu öne sürülen Ibrahim Sancar (37), esi ve 2 çocugunun uyudugu sirada kolonya ile evi yakmis, yangin sonucunda baba Ibrahim Sancar kaldirildigi hastanede yasamini yitirmis, anne ve 2 çocugu da vücutlarinda olusan yaniklar dolayisiyla agir yaralanmisti. Agir yarali anne Zeliha Sancar (39) 3. derece yanik vakasiyla Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne, agir yarali çocuklar Kader Sancar (6) ve Firat Sancar (3) ise helikopter destegiyle hayati tehlike kaydiyla Izmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastaliklari ve Cerrahisi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edilmisti.

3 yasindaki Firat’tan aci haber geldi

Sabah saatlerinde Kula Devlet Hastanesi’nde yapilan ilk tedavilerinin ardindan hava ambulansi araciligiyla Izmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastaliklari ve Cerrahisi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edilen 3 yasindaki Firat Sancar, vücudunda olusan 3. derece yanik dolayisiyla doktorlarin tüm çabasina ragmen kurtarilamadi. Firat’in aci haberi, akraba ve yakinlarinin yasadigi Narincalipitrak Mahallesi’nde üzüntüye sebep oldu.

Öte yandan Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden anne Zeliha Sancar ile 6 yasindaki Kader Sancar’in hayati tehlikelerinin devam ettigi ögrenildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma genis çapli olarak sürdürülüyor.
Kaynak: İHA