Anne Ve Bebeginin Ölümüne Neden Olan Sürücü 'Geçmis Olsun' Deyip Kayboldu

Denizli’nin Acipayam ilçesinde kamyonetle kafa kafaya çarpisan otomobilin tarlaya uçmasi sonucu meydana gelen kazada anne ve bebegi öldü, 1’i agir 3 kisi yaralandi. Kazanin ardindan ailenin yanina gelen kamyonet sürücüsü, "Geçmis olsun, isteyerek olmadi" deyip olay yerinden kayboldu.

Anne Ve Bebeginin Ölümüne Neden Olan Sürücü 'Geçmis Olsun' Deyip Kayboldu


Kaza, Acipayam ilçesine bagli Karahüyük Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Acipayam’dan Serinhisar ilçesine bagli Yüregil Mahallesi istikametine giden Ömer Tozgun (30) idaresindeki 48 AGB 816 plakali otomobil, Kuyucak Köprüsü olarak bilinen noktada karsi yönden gelen 15 FE 677 plakali kamyonet ile kafa kafaya çarpisti. Çarpmanin etkisiyle otomobil yoldan çikarak tarlaya uçtu. Kazayi gören diger sürücülerin ihbari üzerine bölgeye çok sayida jandarma, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden saglik görevlileri otomobil içinde bulunan Ömer Tozgun, esi Asiye Tozgun (26), çocuklari Huriye (2), Yusuf Poyraz Tozgun (6) ve kayinbirader Alperen S.’yi (16) Acipayam Devlet Hastanesi’ne kaldirdi.

Kazada agir yaralanan anne Asiye Tozgun, bebegi Huriye Tozgun doktorlarin tüm müdahalesine ragmen hastanede hayatini kaybettigi ögrenildi. Agir yarali olan kayinbirader Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldirilirken, baba ve Yusuf Poyraz Tozgun’un ise durumlarinin iyi oldugu belirtildi.

Iddiaya göre kaza sonrasi tarlaya uçan otomobildeki ailenin yamima gelen kamyonet sürücünün "Geçmis olsun, isteyerek olmadi" deyip ortadan kayboldugu belirtildi. Kaçan sürünün bulunmasi için ekipler çalisma baslatti.
Kaynak: İHA