Bir Annenin Azmi Açiklamasi Isçi Olarak Girdigi Çay Ocagini Satin Aldi

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde evini geçindirmek ve evlatlarina bakabilmek için çay ocagi isleten anne, çalisma azmiyle müsterilerin takdirini kazaniyor.

Bir Annenin Azmi Açiklamasi Isçi Olarak Girdigi Çay Ocagini Satin Aldi
Evini geçindirmek için çay ocaginda eleman olarak çalismaya baslayan Derya Incegül, dükkani devralarak kendi isini kurdu. Bir kadin olarak tek basina çay ocagi isleten anne Derya Incegül (49), çalisma azmiyle insanlarin takdirini kazaniyor. Demledigi güzel çaylarla ve kadin olarak hijyenik olmasiyla müsterilerine hizmet ediyor.

Çiktigi yolda çok savaslar verdigini anlatan iki çocuk annesi Derya Incegül, duygularini su sekilde ifade etti:

"Ben bu çalistigim dükkana 1 buçuk sene önce eleman olarak girmistim. Sonra burasi devredilecekti. Ben de aldim. 1 senedir kendim isletiyorum. Fazla zorlanmiyorum çünkü herkes saygi duyuyor. Bence çalismak çok güzel. Iki çocugum için mücadele içindeyim. Disardan tepkiler aldim mi, aldim. ’Yapamazsin’, ’zor bir meslek’ dediler. Ama ben bütün gücümle yapmaya çalisiyorum. Her seye ragmen savasmaya devam ediyorum. Geçimimizi buraya borçluyum. Kizim çalismaya basladi.

Oglum daha yeni askerden geldi. Tabi ki evlatlarimin daha dügünü falan olacak. Ve bunlari ben karsilamak zorundayim. Mücadele. Bugün Anneler Günü. Benim gibi çalisan, hayatla savasan bütün annelerin ve sehit annelerinin gününü cani gönülden kutlarim."
Kaynak: İHA