Baskan Akman Personelle Bayramlasti

Van’in Tusba Belediye Baskani Salih Akman, bayram sonrasi ilk mesai gününde belediye personeli ile bayramlasti.

Baskan Akman Personelle Bayramlasti
Belediye meclis salonunda düzenlenen bayramlasmaya; Tusba Belediye Baskani Salih Akman’in yani sira belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri ve belediye personeli ile Hizmet-Is Sendikasi Van Sube Baskani Fatih Akdeniz katildi.

Üç günlük Ramazan Bayrami tatilinin ardinda sabah saatlerinde mesainin baslamasiyla birlikte tüm personeli ile bayramlasarak geçmis Ramazan Bayrami’ni tebrik eden Baskan Akman, personelden tek beklentilerinin halka en iyi sekilde hizmet etmeleri oldugunu kaydetti.

Personele nasihatlerde de bulunan Baskan Akman, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da ayni heyecanla ve güler yüzle Tusba ve Tusbalilara hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Baskan Akman, “Böyle güzel ailenin bir ferdi olarak, sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah birligimizi, dirligimizi, aramizdaki bu muhabbetti bozmasin. Biz hep daha iyiyi daha güzeli nasil yapabiliriz diye bir çaba içindeyiz. Hepinizin bayramini tebrik ediyorum. Ailelerinizle saglik ve huzur içerisinde nice bayramlar geçirmenizi dilerim” dedi.

Daha sonra Baskan Akman, baskan yardimcilari ve sendika baskani tüm personelle bayramlasti. Görevliler tarafindan katilimcilara kolonya ve seker ikraminda bulunuldu.
Kaynak: İHA