Baskan Palancioglu Açiklamasi 'Çevre Ve Temizlik Konusunda Önceligimiz Ve Hassasiyetimiz Var'

Daha etkin ve verimli hizmet için ihtisaslasmis birimler tahsis ettiklerini belirten Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, belediye çalismalari ile 2023 yili hedeflerini gerçeklestirmek için teknolojik, planli ve akilci sehircilik hizmeti sergilediklerini söyledi.

Baskan Palancioglu Açiklamasi 'Çevre Ve Temizlik Konusunda Önceligimiz Ve Hassasiyetimiz Var'
Çevre, temizlik ve geri dönüsüm çalisma ve yatirimlarina büyük önem verdiklerini belirten Baskan Palancioglu, Kamu hizmetlerinin süreklilik ve zamaninda yapilmasinin önemli oldugunu ifade ederek konu ile ilgili olarak yaptigi açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

“Melikgazi ilçesi her geçen gün sürekli olarak planli bir sekilde büyümekte ve gelismektedir. Kayseri ilinin yarisina hizmet vermekteyiz. Bu basari etkin, verimli ve konusunda uzman kadrosu ile gerçeklestirilmektedir. Ayrica çalismalarda kadro da ihtisaslasmaya önem verilmektedir. Bu amaçla konusunda uzmanlarin çalisacagi yeni birimler tahsis edilmektedir. Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü tahsis edilerek çevre, temizlik ve geri dönüsüm de daha etkin ve verimli kullanimi, hizmetlerde kaliteye artirici, mal ve hizmetlerin tasarruflu ve rasyonel kullanimi ve daha ekonomik hizmet sunulmasi amaçlanmistir. Hayirli olsun.”
Kaynak: İHA