GESAM Adana Sube Baskanligina Dogan Yeniden Seçildi

Türkiye Güzel Sanat Eser Sahipleri Mesleki Birligi (GESAM) Adana Sube Baskanligina Gülsen Dogan yeniden seçildi.

GESAM Adana Sube Baskanligina Dogan Yeniden Seçildi
Seyhan Belediyesi Yasar Kemal Kültür Merkezi Kent Konseyi Toplanti Salonunda baslayan genel kurulun Divan Baskanligini GESAM Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi K. Nezih Demirtepe yapti.

GESAM Genel Baskani Prof. Dr. Osman Altintas’in selamlari ve basarilar dilegi mesajinin okunmasindan sonra Baskan Gülsen Dogan, faaliyet raporunu okudu. Diger raporlarin okunmasi ve ibrasindan sonra tesekkür konusmasi yapan Dogan, “Ilk kez 2020 yilinda olagan genel kurul toplantimizda bana vermis oldugunuz baskanlik yetkisi ile baslayip bugünde 2022 olagan genel kurul toplantimizda oy birligi ile yola benimle devam etmek istemeniz bana onur ve gurur verdi” dedi.

Sanatin evrensel bir dil oldugunu, sanatin ruha ve göze hitap eden ve birlestirici ve iyilestirici özeligi oldugunu vurgulayan Dogan, “Geçen baskanlik dönemimde oldugu gibi yeni dönemde de üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde konferanslar, sergiler, sanat çalistaylari, sanatsal, kültürel gezilerimiz ve etkinliklerimiz devam edecektir. Ulusal ve uluslararasi platformlarda sanatin gücünü hissettirecegiz. Sanatin her dalinda bir arada el ele olmak istiyoruz” seklinde konustu.

Tek liste halinde gidilen seçimde Gülsen Dogan baskanliga, Tevfik Gökdemir baskan yardimciligina, Mehmet Nuri Börüban muhasip üyelige, Ferah Eker, Gülay Yilmaz, Yurdagül Sidal, Ayse Sezen de yönetim kurulu üyeligine seçildi.
Kaynak: İHA