Salihli Merkeze Ulasan Içme Suyunun Kapasitesi Artirilacak

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Salihli’nin Bahçecik Mahallesinde dogal kaynak suyunu daha verimli bir sekilde ilçe merkezine tasimak için çalismalarina devam ediyor.

Salihli Merkeze Ulasan Içme Suyunun Kapasitesi Artirilacak
MASKI Genel Müdürlügü, eski altyapilari saglikli bir yapiya kavusturmak için yogun tempoda çalisiyor. Bu çerçevede, Salihli ilçesinde Bahçecik Mahallesi sinirlari içerisinde yer alan mevcut içme suyu ana isale hattini yenilemek için proje ihalesi yakin zamanda yapildi. Projeler Dairesi Baskanligina bagli ekipler de firma yetkilileri ile birlikte dogal kaynak suyunun çiktigi noktada yürütülecek çalisma ile ilgili incelemelerde bulundu. Is çerçevesinde ekonomik ömrünü tamamlamis ve yillar önce dösenen 7 bin 100 metrelik hat saglikli bir yapiya kavusturulacak.

Projeler Dairesi Baskani Bircan Kaynak, “Bahçecik için Devlet Su Isleri (DSI) tarafindan gerekli tahsis islerini tamamladik. Salihli ilçesi için büyük önem arz eden bir projeye imza atacagiz. Proje etüd çalismalarini yapacak olan ilgili firma yetkilileri ile sahada ilk incelemeler de yapildi. Mevcut hatti daha saglikli bir yapiya kavusturup, Salihli merkeze verimli bir sekilde tasimak için bu önemli projeyi yürütüyoruz. Ayrica, eski kaptajlari da yenileyerek daha saglikli bir yapi insa edecegiz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün önderliginde vatandaslarimizin refahi için çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA