Kontrolden Çikan Otomobil Agaç Ve Diregi Devirerek Durabildi Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali
DÜZCE – Düzce’de kalici konutlar baglanti yolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettigi otomobil takla atti. Otomobil refüjde bulunan agaç ve diregi devirerek durabilirken 1’i agir 5 kisi yaralandi.

Refuje ters düsen otomobil, refüjde bulunan agaç ve elektrik diregine çarparak durabildi.
Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Turan B., ile yolcu olarak otomobilde bulunan Bersan U., Asaf S., Ahmet Ö ve Eren E. 5 kisi yaralandi. Yaralilar kaza yerinde saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan Düzce Devlet Hastanesine ve Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldirildi.
1 kisiyi itfaiye ekipleri çikartti.
Kazada hurdaya dönen otomobilde Ahmet Ö. Ise sikisti. Ahmet Ö.’yü sikistigi yerden çikartmak ise hiç kolay olmöadi. Itfaiye ekipleri uzun süren çalismanin ardindan Yarali Ahmet Ö.’yü sikistigi yerden çikartarak ambulansa tasidi.
Kaza ile ilgili olarak polis ekipleri inceleme baslatti
