Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Yenidogan'in Degerine Deger Katiyoruz'

Kocasinan Belediyesi, Bagdat Caddesi’nden Ali Ihsan Alçi Bulvari ile Bekir Yildiz Bulvari’na baglanti saglayacak yeni bir ulasim aksi kazandiriyor. Çalismalari kontrol eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, ulasima yeni bir soluk kazandirmanin yani sira çevre düzenlemesi ve park yapimiyla bölgenin degerine deger katacaklarini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Yenidogan'in Degerine Deger Katiyoruz'
Yenidogan Mahallesi’ndeki kentsel dönüsüm alanini yerinde inceleyen Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasti. Özellikle çocuklarla yakindan ilgilenip, çesitli hediyeler veren Baskan Çolakbayrakdar, onlarin hali saha ve park talebini yerine getirecegini ifade etti.

Öncelikle her zaman çocuklarin gelecegi için çalismalar yaptiklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, dönüsümle birlikte bölgenin ihtiyaci olan yeni büyük parklar, çevre düzenlemeleri ve yol yapim çalismalariyla daha da güzellestireceklerini vurguladi. Sehrin altyapisini modernize ederek, gelecege hazirladiklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar; “Kentsel dönüsüm alani olan Yenidogan Mahallemizdeki insaatlarin tamamlanmasiyla birlikte çevre düzenlemesi, park yapimi ve yol yapim çalismalarina en yakin zamanda baslayacagiz. Kentsel dönüsümle hizlanan insaat çalismalari, trafik yogunlugunu artirdi ve vatandaslarin konutlarina oturmasiyla birlikte buranin yapilmasi zaruri oldu. Insallah en kisa zamanda baslayacagimiz yol yapim çalismalariyla trafik aksini rahatlatacagiz. Yol çalismalarinin yani sira çevre düzenlemesi ve büyük parklar yapilacak. Yogun trafigin oldugu bölge olan burada, Bagdat Caddesi’nden Ali Ihsan Alçi ile Bekir Yildiz Bulvari’na baglantilari saglayacak olan etaplar tamamlanacak. Sehrin trafik yükünü kaldiran ana akslardaki trafik yogunlugu da azalmis olacak. Bölgemizde baslatacagimiz çalismalarimizla bölgenin degerlenmesi anlamini tasiyor. Çalismalarin tamamlanmasiyla Kocasinan’a yakisir, Kayseri’ye yakisir bir degisim ve dönüsüm tamamlanmis olacak. Yapilan çalismalarin hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Yapilan hizmetlerle ilçe sakinlerinin yasam kalitesinin daha da yükselmesini saglayacaklarini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, incelemelerinin ardindan vatandaslarla bir araya gelerek, taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA