Kaymakami Sevgili Ile Belediye Baskani Dogru Ihtiyaç Sahibi Ailelerle Iftar Yapti

Araban Kaymakami Ömer Sevgili ve Araban Belediye Baskani Hasan Dogru ihtiyaç sahibi ailelerle iftar yapti.

Kaymakami Sevgili Ile Belediye Baskani Dogru Ihtiyaç Sahibi Ailelerle Iftar Yapti
Araban Kaymakamligi ve Araban Belediyesi koordinasyonunda düzenlenen iftar programi için Araban Kaymakamligi Sehit Sait Demirel Asevinde hazirlanan bin kisilik yemek ile ilçe merkezindeki Kale Mahallesi Fon Evlerinde kurulan iftar sofrasinda Kaymakam Ömer Sevgili, Belediye Baskani Hasan Dogru, ilçe protokolü ihtiyaç sahibi aileler ile birlikte iftar yapti.

Ihtiyaç sahibi ailelerle yakindan ilgilenerek her türlü sorunlarinda yanlarinda olacagini belirten Kaymakam Sevgili, ’’Devletimizin sefkat eli ramazan ayinda da ihtiyaç sahibi vatandaslarin üzerinde oldugunu belirtti.

Bizler, devletimiz ve milletimiz arasinda araciyiz. Dolayisiyla devletimizin vatandasina sundugu tüm imkanlari Araban Kaymakamligi olarak ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza ulastirmanin gayretindeyiz. Vatandaslarimizin yasantilarina katki saglamak adina kaymakamlik olarak üzerimize düsen görevleri yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz’’ dedi.

Belediye Baskani Hasan Dogru ise, ’’Ramazan ayinin birlik beraberlik ayi oldugunu ifade ederek, birlik duygusunu pekistirmek amaciyla ayni iftar sofrasinda bir araya geldiklerini söyledi.

Araban Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin gerekli her türlü ihtiyaçlarini karsilamaya büyük önem veriyoruz. Üzerimize düseni yapmanin gayretindeyiz ve her zaman oldugu gibi Ramazan ayi boyunca da ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmaya devam edecegiz’’ seklinde konustu.

Kendileri için iftar sofrasi kurulan ihtiyaç sahibi aileler ise, ’’Ramazan ayinda bizleri unutmayip, bizim için iftar sofrasi kurdurup bizimle birlikte iftar yapan Kaymakamimiz Sayin Sevgili, Belediye Baskanimiz Dogru ile protokol üyelerimize tesekkür ederiz. Bizi bu mübarek Ramazan ayinda mutlu edip yüzümüzü güldürdüler, iftar sonunda da geç saatlere kadar bizimle olup sorunlarimizi dinlediler, Allah onlardan razi olsun’’ diye konustu.

Kaynak: İHA