Emekli Maasiyla Okul Kütüphanesine Bagista Bulunmaya Devam Ediyor
Emekli Edebiyat Ögretmeni Hami Hisoglu, emekli oldugu okul kütüphanesine emekli maasiyla düzenli olarak kitap bagisinda bulunmaya devam ediyor. Hisoglu, okulun kütüphanesine 152 kitap daha kazandirdi.

“Gönül bagimi koparmadim”
Hisoglu, “Bugün hala kütüphane ile gönül bagimi devam ettirip eksiklerini bir nebze olsun tamamlamaya çalisiyorum. Bu arada, okul müdürü Cüneyt Bey’in, kitap dostu bir edebiyat ögretmeni olmasini da bir sans olarak görüyor, orada gönüllü olarak hizmet veren ögretmen arkadaslarima tesekkür ediyorum. Inanir misiniz, bugün hala sosyal medya üzerinden okul kütüphanesinin kendisine çok sey kattigini yazan, okuma aliskanligi edinmis eski ögrencilerimin varligi ve çoklugu beni ziyadesiyle mutlu ediyor.” seklinde konustu.
“Sayesinde çok zengin kütüphanemiz oldu”
Konuyla ilgili açiklamada bulunan Turgutlu Sehit Anil Baris Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cüneyt Aybey, “Hami Hisoglu hocamin ismini de tasiyan okul kütüphanesinin kurulusundan günümüze kadar gelismesinde ne kadar katkisi oldugunu biliyoruz. Sayesinde Turgutlu’daki okullar içindeki en fazla kitap sayisina sahip, en zengin okul kütüphanesine sahibiz. Hami hocama çok tesekkür ediyorum.” dedi.
