Bursa'da Yasli Adamdan 59 Bin Liralik Kapkaç Yapan Zanli Adliyeye Sevk Edildi

Bursa’da kuyumcuda altin bozduran yasli adami takip eden kapkaççi yasli adami evine kadar takip etti. Yasli adam apartmana girdigi sirada arkasindan giren süpheli 59 bin 750 lirayi alarak kayiplara karisti. O anlar güvenlik kamerasina anbean yansidi. Polis ekipleri tarafindan kisa sürede yakalanan zanli adliyeye sevk edildi.

Bursa'da Yasli Adamdan 59 Bin Liralik Kapkaç Yapan Zanli Adliyeye Sevk Edildi
Olay, dün saat 13.30 siralarinda merkez Osmangazi ilçesi Akpinar Mahallesi 1. Acar sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.D. isimli yasli adam önce bankaya ardindan kuyumcuya altin bozdurmak için yola çikti. Bu süreçte otobüse de binen yasli adami evine kadar takip eden süpheli A.Y., yasli adam apartmandan içeri girdigi sirada o da arkasindan girdi. Poset içerisinde bulunan 59 bin 750 lirayi alan kapkaççi daha sonra hizla gözden kayboldu.

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Çevrede güvenlik kamerasi incelemesi yapan Asayis Sube Müdürlügü ekipleri kimligini tespit ettigi süpheliyi kisa süre sonra Görükle Mahallesi’nde çaldigi paralarla yakalamayi basardi.

Paralarin tamami yasli adama geri verilirken, süpheli emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Diger yandan kapkaç anlari güvenlik kamerasina anbean yansidi.
Kaynak: İHA