Tekirdag'da 1 Kilometrelik Sahil Seridi Açildi Açiklamasi Atil Durumdaydi, Simdi Göz Kamastiriyor

Tekirdag’da sehre yeni kazandirilan yaklasik 1 kilometrelik sahil seridi kurulan park ve spor alanlari ile vatandasin hizmetine sunuldu.

Tekirdag'da 1 Kilometrelik Sahil Seridi Açildi Açiklamasi Atil Durumdaydi, Simdi Göz Kamastiriyor
Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde Süleymanpasa Belediyesi tarafindan sehre yeni kazandirilan Gazi Hasan Pasa ve Bülent Ecevit Parki’nin açilisi gerçeklesti. 1 kilometrelik sahil seridine sahip olan park, Süleymanpasa Belediyesi’nin imkanlariyla vatandaslarin hizmetine sunuldu.

Altinova Mahallesi’nde gerçeklesen açilis töreninde, Süleymanpasa Belediyesi’nin her Ramazan ayinda geleneksel hale getirdigi ‘Gönül Sofralari’ da kurulurken, açilis törenine binlerce vatandas katildi.

Düzenlenen etkinlige Tekirdag Valisi Aziz Yildirim, Süleymanpasa Kaymakami Harun Kaya, Tekirdag Il Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Findik, Tekirdag Il Jandarma Komutani Osman Kiliç, Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel’in yani sira kurum müdür ve amirleri katildi.

Ilçenin Altinova Mahallesi’nde yer alan ve atil durumda olan sahil seridi, Süleymanpasa Belediyesi tarafindan tamamen yenilenerek vatandaslarin kullanimina sunuldu. Sahilin hiç kullanilmayan kisimlari da alanin içine eklenerek yepyeni bir görünüm kazandi. Süleymanpasa Belediyesi’nin imkanlariyla yenilenen sahil seridi içerisinde çocuk parklari, dinlenme alanlari, kafeteryalar ve yürüyüs yollariyla bisiklet yollarindan olusuyor.

Altinova Mahallesi Gazi Hasan Pasa ve Bülent Ecevit Parklarinin açilis töreninde konusan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, “Yaklasik 1 kilometrelik sahil seridini, tamamen Süleymanpasa Belediyesi’nin kendi personeliyle sil bastan yenileme firsatimiz oldu. Biliyorum, Altinova Mahallemiz yillardir sehrin bir ucunda atil durumda kaliyordu. Biz, Altinova Mahallemizin öksüz ve yetim olmadigini bir kere daha göstermis olma firsatini bulmus olduk. Özellikle Altinova Mahallesi 31 Mart 2019 seçimlerinde bu kardeslerine sahip çikmisti. Biz de onlarin bize olan bu güvenini bosa çikarmamak için var gücümüzle çalistik. Ben öncelikle buranin tahsisi konusunda bize desteklerini esirgemeyen Meclis Baskanimiza ve milletvekillerimize, siyasi parti il ve ilçe baskanlarimiza, buranin yapimi esnasinda hukuki prosedürleri hizli bir sekilde asmamiza olanak saglayan Sayin Valimize, Sayin Kaymakamimiza ve sehrimizin degerli bürokratlarina tesekkür ediyorum. Insallah, bu Ramazan ayinin sonunda bayramin hemen arkasindan sehrin yine Altinova Mahallesi’ne çok yakin olan kisminda Millet Bahçesi çalismalarimiz basliyor. Insallah, seneye bir dahaki Ramazan’da Millet Bahçesinde güzel bir iftar açacagiz. Bugün burada yaklasik 4 bin kisiyiz. Insallah o gün, çok daha kalabalik bir sekilde gönül sofralarinda bulusacagiz. Ben, her birinizin Ramazanini kutluyorum. Yüce Mevlam sevdiklerinizle birlikte, saglik mutluluk ve huzur içerisinde nice Ramazanlara, nice bayramlara ulasmayi nasip eylesin. Her birinizi sevgiyle, saygiyla, muhabbetle, hürmetle selamliyorum. Hayirli ramazanlariniz olsun” dedi.

Konusmalarin ardindan açilis kurdelesi kesilerek sahil seridi vatandaslarin kullanimina sunuldu.
Kaynak: İHA