Kontrolden Çikan Otomobil Karsi Seride Geçip Takla Atti Açiklamasi 3 Yarali

Sultangazi-Arnavutköy yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi bir otomobil orta refüje çarpip karsi seride geçerek takla atti. Kaza sonrasinda araçta bulunan anne ve 2 çocugu yaralanarak hastaneye kaldirilirken, kaza ani karsi seritten gelen bir aracin kamerasina yansidi.

Kaza, dün aksam saatlerinde Sultangazi - Arnavutköy yolu Eski Edirne Asfalti Caddesi Arnavutköy Devlet Hastanesi mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre, 34 HC 1016 plakali otomobilin sürücüsü Yeliz Baltay, yol üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarpti. Çarpmanin etkisi ile otomobil takla atarak karsi seride uçtu. Otoyol üzerinde ters sekilde duran araçta bulunan anne Yeliz Baltay ile kizi Berranur Altay ve ismi ögrenilemeyen bir kiz çocugu yaralandi. Yaralilara ilk müdahale olay yerinde seyir halinde olan diger araç sürücüleri tarafindan yapildi. Ihbar üzerine olay yerine polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucunda yaralilar Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Kaza ani karsi seritteki bir aracin kamerasina yansidi

Kaza esnasinda yolun Sultangazi istikametinde olan bir aracin araç kamerasi tarafindan kaza ani saniye saniye görüntülendi. Kaza dolayisiyla yol Sultangazi istikametine bir müddet trafige kapatildi yolda uzun araç kuyruklari olustu.
Kaynak: İHA