Vali Tasbilek 112 Acil Çagri Merkezi Çalisanlariyla Iftar Yapti

Gümüshane Valisi Kamuran Tasbilek, ülke genelindeki 112’ler arasinda çagri karsilama hizmeti reaksiyon süresinde 1 saniyenin altina inerek Türkiye dördüncüsü olan Gümüshane 112 Acil Çagri Merkezinde görev yapan personelle iftar yapti.

Vali Tasbilek 112 Acil Çagri Merkezi Çalisanlariyla Iftar Yapti
112 Acil Çagri Merkezi Müdürü Aytekin Okur, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon (GAMER) Müdürü Mustafa Erdogan’la çagri karsilama personeliyle sohbet eden Vali Tasbilek, buradaki çalisanlarin çok önemli bir görevi ifa ettigini söyledi.



Ramazan ayinin güzelligi ve bereketiyle basladigini ve artik sonuna gelindigini kaydeden Vali Tasbilek, “Bugün de sizin gibi degerli arkadaslarimizla, bütün çagri yükünü çeken, sikintilari ilk basta gögüsleyen, omuzlayan, vatandaslarimizi o manada yönlendiren, rahatlatan insanlar olarak sizin iftariniza konuk olalim istedik” dedi.

Konusmasinda 112 Acil Çagri Merkezinde görev yapan Emniyet, Jandarma, Acil Saglik, Orman, Itfaiye görevlilerine çok önemli ve degerli bir hizmet yaptiklarini anlatan Vali Tasbilek, “Fedakarca görev yapiyorsunuz. Yaptiginiz is hayat kurtarmaya vesile oluyor. Bir evladin annesine babasina küsüp basina gelecek olaydan kurtulmasina onu telkin etmekle, rahatlatmakla vesile oluyorsunuz. Birçok çagri yapan ve arayanlar sizi seans almak boyutuyla ariyorlar, danisiyorlar, sikintisini anlatiyor, içini döküyorlar. Çok ince ayrintisina kadar dinleyin. Belki sizin rahatlatmanizla bir can geri gelecek, sikinti engellenmis olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA