Termal Otellerde Doluluk Orani Yüzde 85 Ulasti

Afyonkarahisar’da Ramazan Bayramina sayili günler kala termal otellerde doluluk orani yüzde 85’e ulasti.

Termal Otellerde Doluluk Orani Yüzde 85 Ulasti
Bu bayram da tatilcilerin tercihinin Afyonkarahisar’in dünya ünlü sifali sular olacagi bildirildi.

Termal oteller bayrama sayili günler kala misafirlerini agirlamak için hazirliklarini tamamladi.

Afyonkarahisar’da bes yildizli bir termal otelin genel müdürü Mustafa Acar bayram öncesi otellerin yüzde 85 oraninda doluluk seviyesi ulastigini söyledi.

Acar, “Afyonkarahisar olarak bayrami heyecanla bekliyoruz. Afyonkarahisar bu senede tatilcilerin tercih noktasi olacak. Genel olarak otellerimiz yüzde 80,85 oraninda doluluk oranina ulasti. Misafirlerimize en iyi hizmet verebilmek için tüm otellerimiz hazirliklarini tamamladilar. Her otel bayram için kendine aktivite programi hazirladi. Bayrami misafirlerimize dolu dolu yasatacagiz. Afyonkarahisarimiz dünyaca ünlü sifali sularinin yani sira farkli destinasyonlara sahip bir il. Frigya bölgesi tüm tatilcilerin görmesi gereken bir alan oldu. Tüm tatilcileri Afyonkarahisar’a bekliyoruz” dedi.

“Oteller en güvenilir alanlar”

Normallesme sürecinin yasandigi bu günlerde de otellerin hijyen kurallarina çok siki dikkat etmeye devam ettiklerini ifade eden Acar, “Misafirlerimiz zaten otellerde maskelerini takiyorlardi. Fakat artik maske takma zorunlulugu kalkti misafirlerimiz daha rahat edecektir. Fakat güvenli turizm bölgesinin belirledigi kriterler var. Biz bu kriterler konusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Tüm hijyen ve temizlik aksiyonlari otellerde devam ediyor. Hala en güvenilir yerler otelle diyoruz tüm misafirleri de bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA