Kaymakam Ünal, Emniyet Müdürlügü Personeli Ile Iftarda Bir Araya Geldi.

Bilecik’in Osmaneli Ilçesinde Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Baskani Münür Sahin, Ilçe Emniyet Müdürlügünce düzenlenen iftarda polislerle orucunu açti.

Kaymakam Ünal, Emniyet Müdürlügü Personeli Ile Iftarda Bir Araya Geldi.
Ilçe Emniyet Müdürlügü bahçesinde düzenlenen iftar yemeginde konusan Kaymakam Ünal, polislerin zor bir görevi ifa ettigini ama Türkiye’nin huzuru için bunun yapilmasi gerektigini söyledi.

Kaymakam Ünal, " Bu aksam kahraman polis teskilatimiz ile iftar yemeginde bir araya geldik. Birlik beraberlik içerisinde büyük bir samimiyetle bir arada oturmamiz bizim için çok büyük bir nimet. Siz degerli polis ve Bekçi arkadaslarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Allah hepinize kolayliklar versin, kazadan beladan korusun. Kiymetli arkadaslar öncelikle görevi basinda Sehir olan sehitlerimize, gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum, geride kalan gazilerimize de saglik, sihhat afiyetler diliyorum. Bütün sehit ailelerimize de sabir diliyorum. Polislik zor, mesakkatli ve ulvi bir görev. Bütün teskilatimiz, el ele vererek ülkemizin asayisi için var gücüyle çalisiyor” dedi.

Düzenlenen iftar yemegine, Cumhuriyet Savcisi Caner Özler, Emniyet Müdür Yardimcisi Komiser Orkun Törer, Kaymakamlik Yazi Isleri Müdürü Ismail Çaliskan, polis memurlari, mahalle ve çarsi bekçileri ve aileleri katildi.

Kaynak: İHA