50 Bin TL Ödül Ile Aradigi Oglundan 103 Gündür Haber Alamayan Anne Gözyaslarina Boguldu
Antalya’da 50 bin TL ödül koydugu oglunu 103 gündür her yerde arayan anne, bir haber alamayinca gözyaslarina boguldu. Gözü yasli anne Ruken Gökçen, “Benim için ödülün miktari önemli degil, yeter ki oglum bulunsun. Ben canimi bile veririm. Yeter ki çocugum ortaya çiksin. Benim oglumdan baska kimsem yok. Tek dayanagim oydu o da gitti. Bir kere sesini duymak istiyorum. Baska bir sey istemiyorum” sözleri ile yasadigi durumu anlatti.

Son görüldügü yerde denizden arama yapildi
Yapilan girisimlerin ardindan Balki’nin son görüldügü nokta olan sahilde denizden bir arama yapilmasina karar verildi.
Antalya Emniyet Müdürlügü Deniz Limani Sube Müdürlügü Sualti Grup Amirligi ve Antalya Sahil Güvenlik Sualti Egitim Merkezi bünyesinde Dalis, Emniyet, Güvenlik ve Arama Kurtarma (DEGAK) ekipleri su altinda arama çalismasi yapti. Aramalarda drone ve su alti robotu da kullanildi. Yaklasik 3 saat süren çalismalarda bir ize rastlanmadi.
Gözü yasli anne 50 bin TL ödül ile armaya basladi
Yapilan çalismalarda bir ize ulasamayan anne Ruken Gökçen son olarak üzerinde “bulan kisiye 50 bin TL ödül verilecektir” yazan afis hazirlatti. Gözü yasli anne eline aldigi afis ile oglunu aramaya basladi.
Koydugu ödül ile de bir sonuca ulasamayan acili anne adeta gözyaslarina boguldu. Oglu ile en son 3 Ocak’ta görüstügünü belirten Gökçen, “Son olarak isine gitti. Isyerinden beni aradi birkaç defa. Ondan sonra haber alamadim. Müdürü habere çikarak dönmedigini söyledi.
Hastalandi da eve mi geldi diye düsündüm. Eve baktim evde de yok. Ondan sonra gece beni birisi aradi. Konyaalti sahilinde bir telefon buldugunu söyledi.
Karakola giderek kayip basvurusunda bulundum. Her yerde arama yapildi” dedi.
"Benim için ödülün miktari önemli degil, yeter ki oglum bulunsun"
Türkiye genelinde aramalarin devam ettigini belirten Gökçen, “Hiçbir ipucuna rastlayamadik. 50 bin TL ödül koydum. Benim için ödülün miktari önemli degil, yeter ki oglum bulunsun. Ben canimi bile veririm. Yeter ki çocugum ortaya çiksin. Bir iki tane asilsiz ihbar geldi. Onun disinda baska ihbar da yok. Benim oglumdan baska kimsem yok. Tek dayanagim oydu o da gitti. Bir kere sesini duymak istiyorum. Baska bir sey istemiyorum. Yeter ki yasadigini bileyim. Bir anne olarak yasadigini hissediyorum. Baska türlüsünü düsünmek istemiyorum. Antalya emniyeti aramaktan vazgeçmedi” sözlerine yer verdi.
