Kendisinden Ayrilmak Isteyen Kadini Çocuklarinin Gözü Önünde Biçakladi

Denizli’nin Çivril ilçesinde çocuklarini 23 Nisan kutlamalarina götüren kadin, bir dönem gönül iliskisi yasadigi ve ayrilmak istedigi kisi tarafindan 5 biçak darbesiyle agir yaralandi. Çocuklarinin gözü önünde annelerini biçaklayan süpheli kayiplara karisirken, kavgayi ayirmak isteyen bir kisi daha bacagindan biçaklandi.

Kendisinden Ayrilmak Isteyen Kadini Çocuklarinin Gözü Önünde Biçakladi


Olay, Çivril ilçe merkezinde bulunan Emircik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; dün ögle saatlerinde 23 Nisan kutlamalarini izlemeleri için çocuklarini mahalledeki bayram meydanina götüren Nejla A., burada bir dönem gönül iliskisi yasadigi iddia edilen ve ayrilmak istedigi Alpaslan Z. ile karsilasti. Ayrilma talebini kabul etmeyen Alpaslan Z. ile Nejla A. arasinda baslayan sözlü tartisma bir anda yerini kavgaya birakti.

Çocuklarinin çigliklarina aldirmadan annelerini darp eden Alpaslan Z., yaninda bulundurdugu biçakla Nejla A’yi sirt bölgesinden 1’i derin olmak üzere toplam 5 kez biçak darbesiyle yaraladi. Kavgayi ayirmaya çalisan Ali Ö.’yü de bacagindan biçakla yaralayan Alpaslan Z., hizla bölgeden uzaklasti. Vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye saglik ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik görevlileri, Nejla A.’yi yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla Çivril Sehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenilen anne, ileri derece tetkiklerinin yapilmasi için Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kavgayi ayirmaya çalisirken biçaklanan A.Ö. ise ayakta yapilan tedavinin ardindan taburcu edildi.

Süphelinin kullandigi suç aleti biçak olay yerinin yakininda bunundu. Çocuklarinin gözü önünde bir anneyi defalarca biçaklayan Alpaslan Z.’nin yakalanmasi için görevliler çalisma baslatti.
Kaynak: İHA