Suç Makinesi Annesine Ait Tarladaki Konteynerde Saklanirken Yakalandi

Izmir’in Aliaga ilçesinde, 86 ayri suçtan hakkinda 51 yil 7 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan ve sürekli yer degiserek yurt disina kaçma çabasi içinde olan zanli, annesine ait bir tarlada konteyner içerisinde saklandigi esnada yakalandi.

Suç Makinesi Annesine Ait Tarladaki Konteynerde Saklanirken Yakalandi
Edinilen bilgiye göre, Aliaga Ilçe Jandarma Komutanligi ve jandarma dedektifleri (JASAT) tarafindan yürütülen çalismalar çerçevesinde, 86 ayri suçtan hakkinda 51 yil 7 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan O.U.’nun kentte oldugunun istihbarati alindi.

Sürekli yer degistiren ve yurt disina kaçma çabasinda olan O.U.’nun Fatih Mahallesi’nde saklandigina yönelik bilgi alan ekipler, hemen harekete geçti. Baskin yapan ekipler, zanliyi annesine ait bir tarlada konteyner içerisinde saklandigi esnada kiskivrak yakaladi.

86 ayri suçtan (76 adet Bilisim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarinin araç olarak kullanilmasi Suretiyle Dolandiricilik, 4 adet Dolandiricilik, 1 adet Hükümlü ve Tutuklunun Kaçmasi, 1 adet Hakaret, 1 adet Askeri Ceza Kanununa Muhalefet, 3 adet Baskasina ait Banka veya Kredi Kartinin Kullanilmasi Suretiyle Yarar Saglama) aranma kaydi bulunan zanli, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Kaynak: İHA