Otomobilin Çarptigi Aydinlatma Diregi 2 Otomobilin Üstüne Devrildi Açiklamasi 6 Yarali

Kocaeli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil aydinlatma diregine çarpti. Çarpmanin etkisiyle devrilen direk, seyir halinde olan 2 otomobilin üstüne düstü. Kaza sebebiyle 6 kisi yaralanirken, araçlar kullanilamaz hale geldi.

Otomobilin Çarptigi Aydinlatma Diregi 2 Otomobilin Üstüne Devrildi Açiklamasi 6 Yarali
Kaza, Izmit ilçesi D-100 Karayolu Istanbul ve Ankara istikameti Halkevi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.K. idaresindeki 55 AD 166 plakali Lada marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde aydinlatma diregine çarpti. Çarpmanin etkisiyle devrilen direk, Ankara istikametinde seyir halinde olan 41 BV 186 ve 41 AEV 213 plakali araçlarin üstüne düstü. Durumu gören çevredeki vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen ekipler, araçta sikisan yarali sürücü O.K.’yi çikararak saglik ekiplerine teslim etti. Ayni araçta bulunan yaralilar C.B., E.D., E.K., ve C.S.’ye de saglik ekipleri tarafindan müdahale edildi.

Aydinlatma direginin üstüne düstügü 41 BV 186 plakali otomobilin sürücüsü M.G. de yaralandi. Ekiplerin olay yerindeki müdahalelerinin ardindan 6 yarali ambulansa alinarak hastaneye kaldirildi.

Kazadan yara almadan kurtulan 41 AEV 213 plakali aracin sürücüsü Özcan Akbulut, "Seyir halinde devam ederken direk üstümüze geldi son anda kurtardik. Direk önce öndeki araca düstü sonra da sekti bizim otomobilimizin üstümüze devrildi. Diger araçta insanlar yaralandi" dedi.

Kaza sebebiyle uzun araç kuyruklari olusurken, kazaya karisan araçlarin kaldirilmasiyla trafik akisi saglandi.

Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA