Orgeneral Çetin, Siirt'te Temaslarda Bulundu

Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Siirt Sehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Koruculari Dernekler Federasyonunu ziyaret etti.

Orgeneral Çetin, Siirt'te Temaslarda Bulundu


Siirt’te çesitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere gelen Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu ile birlikte ‘Siirt Gazi ve Sehit Aileleri Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Federasyon Baskani Abdulbaki Olgaç, güvenlik koruculari, sehit aileleri ve gaziler tarafindan karsilanan Orgeneral Çetin, dernek yöneticileri ve vatandaslarla bir süre görüstü. Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun selamlarini ileten Orgeneral Çetin, sehit yakinlari ve gazilerin her zaman yaninda olmayi sürdüreceklerini söyledi.

Sehitlerin biraktigi emanetlere sahip çikacaklarini dile getiren Orgeneral Çetin, "Allah bizi sizlere karsi mahcup etmesin. Devlet olarak millet olarak hep birlikte bu vatan için, bu millet için, sanli bayragimiz için, canimizi feda etmeye haziriz" dedi.



Ziyaret, çekilen hatira fotograf ile sona erdi

Ziyarete, Van Jandarma Asayis Kolordu Komutani Tümgeneral Hüseyin Kurtoglu, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ugur Ertekin, Il Emniyet Müdürü Hakan Yildirimoglu, sehit aileleri, gaziler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA