Minikler Resim Yaparak Ve Uçurma Uçurarak Doyasiya Eglendi
Samsun Büyüksehir Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami çerçevesinde düzenlendigi etkinlikte 5 ile 7 yas arasi minikler resim yaparak ve uçurma uçurarak doyasiya eglendi.

Yaslari 5 ve 7 yas arasinda degisen anaokulu ögrencisi çocuklar ilk olarak boyama etkinligi yapti. Akabinde minikler uçurtmalarini kendileri boyadi ve uçurdu.
"Etkinlikler devam edecek"
Büyüksehir Belediyesi Sanat Merkezi Sorumlusu Didem Çelebi, "Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi olarak 23 Nisan kutlamalari çerçevesinde birçok etkinlige imza attik. 19 Nisan’da Istanbul’dan gelen bir çocuk tiyatrosunu çocuklarimizla bulusturduk. Bugün ise anasinifi kategorisinde olan çocuklarimiza ise uçurtmalari boyattiriyoruz. Daha sonra Burak Kurt gelecek. Çocuklarimizla Burak Kut’u bulusturacagiz. 23 Nisan’da da çocuk meclisi ile beraber çocuklarimizi Tütün Iskelesi’ne kadar yürütecegiz. Orada 23 Nisan bildirgesini okutarak denize hayatini kaybeden çocuklarimiz için karanfil birakacagiz" dedi.
