GKV'li Mezunlarin Anlamli Bulusmasi

GKV Mezunlari Dernegi (GKVMD) düzenlenen geleneksel iftar yemeginde Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari mezunlarini agirladi. Baskan Tahir Uçkun, geçmis dönem mezunlariyla bir araya gelmenin kendileri için büyük önem tasidigini ifade etti.

GKV'li Mezunlarin Anlamli Bulusmasi
GATIK Tenis Kulübü’nde düzenlenen geleneksel iftar yemeginde GKV Mezunlari Dernegi (GKVMD) üyeleri bir araya geldi. Geceye onur konuklari olarak davet edilen GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki ve kurumun yöneticileri de mezunlarla sohbet ederek geçmis dönem anilarini tazeledi.

GKV Mezunlari Dernegi (GKVMD) Yönetim Kurulu Baskani Tahir Uçkun, geçmis dönem mezunlariyla sürekli bir araya gelerek Anadolu’nun egitim çinari olan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullarinin daima yaninda olduklarini ifade ederek, “1963 yilinda kurulan ve bugün 59. Kurulus yil dönümünü kutladigimiz Gaziantep Kolej Vakfi’nin bu günlere gelmesinde büyük emekleri geçen basta GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Sayin Nüket Ersoy ve Celal Ersoy olmak üzere, emegi geçen herkese sonsuz tesekkür ediyoruz. Bizler bu kurumda egitim aldik ve bu gün mezunlarimiz Türkiye’nin ve dünyanin farkli yerlerinde insanliga hizmet etmekte. Ülkemizin gelismesi ve kalkinmasi yönünde hepimiz birer nefer gibi çalisiyoruz. Bu tür etkinliklerle geçmis dönem mezunlarimizla bir araya gelerek bir yandan anilarimizi tazelerken diger yandan mezun oldugumuz okulumuza nasil yardimci olabiliriz, neler yapabiliriz gibi konulari da konusma sansimiz oluyor. Önümüzdeki süreçte de etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.



GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki de 1963 yilindan bu yana Gaziantep Kolej Vakfi’nin ülke için önemli kazanimlara imza attigini, mezunlarla bir araya gelmenin kendileri için büyük önem tasidigini ifade ederek organizasyonu gerçeklestiren GKV Mezunlari Dernegi (GKVMD) Yönetim Kurulu Baskani Tahir Uçkun ve yönetim kuruluna tesekkür etti.
Kaynak: İHA