CHP'li Meclis Üyesi AK Parti'ye Geçti

Istanbul’da 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Sultangazi Belediye Meclis Üyesi olan Fahrettin Yürek, AK Parti Istanbul Il Baskanligi’nda düzenlenen törenle AK Parti’ye geçti. Yürek’e rozetini AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe takti.

CHP'li Meclis Üyesi AK Parti'ye Geçti
2019 yerel seçimlerinde CHP’den Sultangazi Belediye Meclis Üyesi olan Fahrettin Yürek, AK Parti Istanbul Il Baskanligi’nda düzenlenen törenle AK Parti’ye geçti. Yürek’e parti rozetini AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe takti. Törene AK Parti Istanbul Il Baskan Yardimcilari, AK Parti Sultangazi Ilçe Baskani Süleyman Yigitoglu, Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, Yürek ailesi ve çok sayida teskilat mensubu katildi.



“Mutlu ve gururluyum”

Il Baskanligi’nda düzenlenen törende konusan Fahrettin Yürek, “Bu karari almamda en büyük etkenlerden biri Il Baskanimiz Osman Nuri Kabaktepe’nin samimiyeti ve güveni olmustur. Kendisine ve teskilatina bir kez daha tesekkür ediyorum. Mutlu ve gururluyum. Allah’in izniyle bana güvenenleri mahcup etmeyecegim. Ailemle birlikte bu kutlu davaya en iyi sekilde hizmet etmeye gayret edecegim” dedi.



“AK Parti güçlenerek büyüyor”

"Hizmet kervanimiz güçlenerek büyüyor" diyen AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe ise, “Insan, dünyaya biraktigi seydir’ derler. Biz de Cumhurbaskanimizin liderliginde ardimizda hem insanlik için hem Türkiye için hem de Istanbul için güzel ve hayirli hizmetler birakmak için çalisiyoruz. Bu hizmet kervaninda her birimizin katkisi çok kiymetli. Ben iyi niyetinden ve teveccühünden dolayi hem Fahrettin kardesime hem de onunla birlikte buraya gelen aile üyelerine ve sevenlerine tekrardan tesekkür ediyorum. Bizim derdimiz Türkiye’nin gelecegini insa etmektir. Bunu tek basimiza degil hep birlikte güç birligiyle basaracagiz. Iste bu nokta Fahrettin kardesimiz soyadi gibi yürekli bir davranis ortaya koydugu için tebrik ediyorum. Hayirli ugurlu olsun” diye konustu.



“Hizmet için dogru adreste”

AK Parti Sultangazi Ilçe Baskani Yigitoglu ise, “Fahrettin Yürek kardesimize tekrardan hos geldin diyorum. Kendisi çaliskan, gayretli ve özverili bir kardesimizdir. Ilçemize ve Istanbul’a daha iyi hizmet edebilmek için artik dogru adreste. Bundan böyle yol ve dava arkadasi olarak birlikte hareket edecek olmaktan mutluluk duyuyorum. Nice basarilara, seçim zaferlerine hep birlikte erisebilmek duasiyla hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.

“Gönül birlikteligi bizimle olan bir kardesimizdi”

Sultangazi Belediye Baskani Dursun da sunlari söyledi:

“Fahrettin kardesimiz, gönül birlikteligi bizimle olan bir kardesimizdi. Bir süre farkli yollara gitmis olsa da ana yuvasina dönmüs oldu. Varligiyla bize güç katacaktir. Bugünden itibaren Cumhurbaskanimizin liderliginde davamiza hep birlikte hizmet edecegiz.”

Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Yürek, oturmadigi eve ISKI tarafindan gönderilen su borcuna isyan etmis, IBB yönetimini elestirmisti. Söz konusu hatanin telafi edilmesi yerine CHP yönetiminin sert tepkisiyle karsilasan Yürek, toplantilara dahi çagrilmamisti. Bunun üzerine CHP’den istifa edip bir süre bagimsiz olarak çalismalarini sürdüren Yürek, AK Parti saflarina geçti.
Kaynak: İHA