Sisli'de Dev Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi Bekçiler Yarim Milyon Degerinde Bonzai Ele Geçirdi

Sisli Kustepe Polis Merkezi Amirligine bagli “Gece Kartallari” diye tabir edilen bekçiler, süphe üzerine durdurduklari bir zehir tacirinin çantasinda satisa hazir üzerine kahve dökülerek gizlenmis 4,5 kilogram bonzai ele geçirdi. Piyasa degeri yaklasik yarim milyon oldugu ögrenilen uyusturuculara el konulurken, gözaltina alinan sahis tutuklandi.

Sisli'de Dev Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi Bekçiler Yarim Milyon Degerinde Bonzai Ele Geçirdi
Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü Kustepe Polis Merkezi Amirligine bagli “Gece Kartallari” diye tabir edilen Çarsi ve Mahalle bekçileri, semtte dün saat 03.30 siralarinda devriye gezdikleri esnada sokak üzerinde yürüyen bir sahistan süphelendi. Sahsi durduran bekçiler elindeki çantanin içerisini açti. Beyaz bir örtüyle gizlenen malzemelerin üstüne kahve döküldügü görüldü.



Yarim milyon degerinde bonzai bulundu

Çantada inceleme yapan bekçiler vakumlu seffaf posetler içerisinde satisa hazir yaklasik 4,5 kilogram “bonzai” diye tabir edilen uyusturucu madde ele geçirdi. Üst aramasinda ve Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusunda herhangi bir olumsuzluga rastlanilmayan sahis, gözaltina alindi. Bekçilerin yaptigi kontrollerde sahsin yakalandigi noktanin ise camiye yakin bir mesafe oldugu ögrenildi.

Zehir taciri tutuklandi

Hastanede saglik kontrolünden geçirilen Z.Ö., emniyette ifadesinin alinmasi ve adli islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi. Sahis çikarildigi mahkemece “uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticaretini yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA