Baskan Ömer Günel'e Büyük Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydin Il ve Ilçe Örgütlerinden hakkinda gerçek disi suçlamalar ile siyasi kumpas kurulmaya çalisildigi iddia edilen Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’e destek geldi. CHP Aydin Il ve Ilçe Örgütlerinin yöneticileri ile Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekilleri Evrim Karakoz ve Baris Altintas, yaptiklari ziyarette Baskan Ömer Günel’in yaninda olduklarini belirtti. CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, “CHP’li kadrolarimiz, bu tür kumpas ve ayak oyunlari ile belirli menfaat devsirme çabalari içine giren yapilarla hep mücadele etmistir ve etmeye devam edecektir” dedi.

Baskan Ömer Günel'e Büyük Destek


CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir ile il ve ilçe örgütlerinin yöneticileri, Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekilleri Evrim Karakoz ve Baris Altintas ile birlikte Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’i makaminda ziyaret ederek destek mesajlari verdi. CHP Kusadasi Ilçe Baskani Mehmet Gürbilek ile ilçe örgütü yöneticilerinin de eslik ettigi ziyarete belediye meclis üyeleri ve belediye baskan yardimcilari da katildi.



Ziyarette konusan CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, yasanan olayin bir kumpas ve algi operasyonu olduguna dikkat çekerek söyle konustu; "Bizler basin mensuplarimiza, yazarlarimiza, aydinlarimiza günün iktidari tarafindan yapilan algi ve kumpaslar ile sesleri kesilmek istenildiginde dahi hep en önde yürüyen basinin, kalemin, fikir ve düsüncelerin özgürlügünü savunanlar olduk. Önceki gün yapilan saldiriyi bir kez daha kiniyor, Ergün Poyraz’a acil sifalar diliyor, bu konuda gerek valimize gerek Emniyet Teskilatimiza yaptiklari çalismalar için tesekkürlerimizi bir kez daha sunuyorum. Bu olay üzerinden Kusadasi Belediye Baskanimiz Ömer Günel’e belirli çevrelerce kurulmaya çalisilan sistematik ve planli kumpasin farkindayiz. CHP’li kadrolarimiz, bu tür kumpas ve ayak oyunlari ile belirli menfaat devsirme çabalari içine giren yapilarla hep mücadele etmis ve etmeye devam edecektir.”

Baskan Ömer Günel’in, Kusadasi’nda baslattigi hizmet atagina engel olmak isteyenlerin, itibar suikasti çabasi içine girdiklerini belirten CHP Aydin Ilçe Baskani Ali Çankir “Bir kez daha dogruya, hakka ve hukuka kulagini kapatmis çevrenin; beslenicilerine ve yandas yayin organlarina sesleniyorum. Aliskanlik haline getirdiginiz, algi üzerine kurdugunuz ayak oyunlarini çok iyi biliyoruz. Bu saldiriyi yönlendirmeye çalistiginiz Ömer Günel’e yapilan bu algi operasyonunu da kinamanizi ayni zamanda bir an önce bu sahte çalisma içine girenlerle is birliginizi sonlandirmanizi diliyorum. Konu is, as, emek olunca ortadan kaybolan, fakat konu iftira ve algi olunca ortaya çikip mangalda kül birakmayan Metin Yavuz’a çagrim, iftira, dedikodu üretmek, dillendirmek yerine, bir delili varsa çikip delillerle konusmasidir. Kusadasi’nda yapilan ve yapilacak olan hizmetler ile hem kentimize hem de kentimizde yasayan halkimiza hizmet eden Kusadasi Belediye Baskanimiz Ömer Günel’in tüm örgütlerimiz ile birlikte yaninda oldugumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum” diye konustu.



Baskan Ömer Günel ise kendisini yalniz birakmayan CHP Aydin Il ve Söke Ilçe Örgütü yöneticilerine tesekkür ederek gerçeklerin eninde sonunda ortaya çikacagini ve hakkinda yürütülen iftira kampanyasinin sorumlularinin hak ettigi cezayi alacaginin altini çizdi. Bir insana iftira atmanin kolay olmadigini ifade eden Baskan Ömer Günel “Bizlerle er meydaninda mücadele edemeyenler bu tip yöntemlere basvuruyorlar. Insanin basina bazen hayal dahi edemeyecegi seyler gelebiliyor. Bu da öyle bir olay. Ortaya atilan iddialar çok büyük ve ispat edilmesi gerekiyor. Kendisi hakkinda suç duyurusunda bulunduk. Yargi gerekeni yapacak, her sey aydinlanacak ve bizler bu süreçten de güçlenerek çikacagiz. Bizler göreve geldigimiz ilk günden bu yana oldugu gibi bundan sonraki süreçte de kentimiz için çalismaya ve hizmet üretmeye devam edecegiz. Ben kendimden eminim, sizlerin destegi ve varligi da gücümüze güç katiyor” dedi.

Kaynak: İHA