Baskan Gümüs, Üniversite Ögrencileri Ile Itfarda Bulustu

Hayirsever vatandaslarin katkilariyla belediye asevinde hazirlanan günlük 2 bin 500 kisilik iftar yemegi üniversite ögrencisi gençlere dagitildi.

Baskan Gümüs, Üniversite Ögrencileri Ile Itfarda Bulustu
Iftar sofrasinda ögrencilerle bir araya gelen Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs Ramazan Ayi boyunca her Çarsamba Kötekli mahallesinde iftar sofrasi kurulacagini belirterek ögrencilere iftar yemegini dagitilacagini söyledi.



Kötekli Mahallesindeki Iftar yemeginde ögrencilerle sohbet eden Baskan Gümüs, “Mentese Belediyesi olarak her yil geleneksel olarak verdigimiz iftar yemegimizde vatandaslarimizla bulusuyoruz. Hayirsever vatandaslarimizin katkilari ile belediyemize ait asevinde kendi personelimiz tarafindan titizlikle hazirlanan 4 çesit iftar yemegi Persembe Pazarinda kurulan iftar soframizda vatandaslarimiza dagitiliyor. Bu yil Iftar soframizi Kötekli mahallemize de tasidik. Üniversite ögrencisi gençlerimizin yogun olarak yasadigi Kötekli mahallemizdeki pazaryerinde iftar soframizi kurduk. 2 bin 500 kisilik 4 çesit iftar yemegimizi ögrenci kardeslerimize dagittik. Ramazan Ayi boyunca her Çarsamba Kötekli mahallemizde iftar soframizi kuracak ve ögrenci kardeslerimizle bir araya gelecegiz” dedi.

Kaynak: İHA