Esini Dinlemedi, Anten Ayarlamaya Diye Çiktigi Çatidan Baska Çatiya Düstü

Tekirdag Çorlu’da televizyonunun antenini ayarlamak için 4. katin çatisina çikan yasli adam, dengesini kaybederek 2. katin çatisina düserek yarali kurtuldu. Yaralinin esinin ise, “Çikma o çatiya, dedim; yine de beni dinlemedi” demesi dikkat çekti.

Esini Dinlemedi, Anten Ayarlamaya Diye Çiktigi Çatidan Baska Çatiya Düstü
Olay, Havuzlar Mahallesi Ay Sokak üzerinde meydana geldi. 73 yasindaki Mehmet Sen, televizyonu çekmedigi için 4. katin çatisina anten ayarlamaya çikti. Antenle ugrasirken bir anda dengesini kaybeden Mehmet Sen, iki katli bir evin çatisina düstü.

Yarali yasli adam, bir süre sonra balkona çamasir asmaya çikan bir yakini tarafindan fark edildi. Ihbar üzerine bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine ulasan itfaiye ve polis ekiplerinin yardimiyla çatidan indirilen yarali yasli adam, saglik ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasi ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Yaralinin esi: “Çikma o çatiya, dedim; yine çikmis”

Bacaginda kiriklar olusan Sen’in hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi. Olayla ilgili konusan Mehmet Sen’in esi Sebahat Sen, “Televizyon çekmiyordu. Tutturdu da çatiya çikacagim diye. Çikma, dedim; yine çikmis” diye konustu.

Kaynak: İHA