Diyarbakir'da Kuyumcudaki Silahli Yaralamada 3 Tutuklama

Diyarbakir’da kuyumcuda meydana gelen silahli yaralama olayinda tespit edilen 3 süpheli güvenlik güçleri tarafindan yakalandi. Süpheliler, adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Diyarbakir'da Kuyumcudaki Silahli Yaralamada 3 Tutuklama


Emniyetten yapilan açiklamaya göre, Asayis Sube Müdürlügü ekipleri 12 Nisan’da Kayapinar ilçesi Musa Anter Caddesi’nde bulunan bir kuyumcuda gerçeklesen “Nitelikli Yagma olayinin” aydinlatilmasina yönelik yaptiklari hassas çalisma neticesinde iki süphelinin beyaz renkli bir araç ile olay yerine yakin bir alanda indikleri tespit edildi. Elinde silah ve biçak olan süphelilerin kuyumcuya girecekleri sirada is yeri sahibi tarafindan fark edildikleri, is yeri sahibi Z.A.’nin belindeki silahini çikardigi sirada süphelilerden M.D.’nin müsteki Z.A.’ya dogru bir kez ates ettigi ve isyerine girmeden diger süpheli B.B. ile beraber geldigi istikamete dogru gittikleri ve daha önce kendilerini birakan beyaz araca binerek kaçtiklarini tespit edildigi belirtildi.

Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan detayli kamera çalismalari neticesinde, olay öncesi ve sonrasinda kullandiklari iki araç ve 3 süpheli sahis es zamanli operasyonla suç aletleri ile birlikte yakalandi. Süphelilerin bugün sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandigi bildirildi.

Kaynak: İHA