Bingöl'de Sehit Ve Gazi Aileleri Iftarda Bir Araya Geldi

Bingöl Valiligi koordinesinde, kent genelindeki sehit ve gazi aileleri iftarda bir araya geldi.

Bingöl'de Sehit Ve Gazi Aileleri Iftarda Bir Araya Geldi


Bingöl Valiligi Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü koordinesinde, kent genelindeki sehit ve gazi aileleri için iftar programi düzenlendi.

Merkez Karsiyaka Mahallesi’ndeki bir salonda düzenlenen iftar yemegine Vali Kadir Ekinci, Belediye Baskani Erdal Arikan, Il Jandarma Komutani Gökhan Sahin, Il Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Aydin Polat, kurum amirleri ile sehit ve gazi yakinlari katildi.

Sehitlik mertebesinin en yüce makam oldugunu belirten Vali Kadir Ekinci, “Bizim için sehitlik en yüce makamdir. Sehitlik mertebesi, millet sevgisinin, vatan sevgisinin, bayrak ve din sevgisinin taçlandirdigi noktadir. Onun için sehitlerimiz bizim için çok kiymetlidir. Evlatlariniz bir gül bahçesine gidercesine kosarak sahadet mertebesine erdiler. Rabbim hepsine rahmetliyle muamele eylesin insallah. Onlar her daim kalbimizdeki müstesna yerlerini muhafaza edeceklerdir. Vatanlari için gözlerini kirpmadan gazi olan degerli gazilerimiz, yakalarinizda tasimiz oldugunuz madalyalar bu milletin onurudur, serefidir. Sizlerin hiçbir sekilde hakkinizi ödememiz mümkün degildir. Bu millet, bu devlet sizleri hiçbir zaman unutmayacaktir. Sizlerin emaneti aziz vatanimizi her daim korumaya insallah devam edecegiz” seklinde konustu.

Program, iftarin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA