Sinop'ta Kayaliklarda Ceset Bulundu

Sinop’ta fotograf çektirmeye giden gençler, kayaliklarda bir kadin cesedi buldu.

Sinop'ta Kayaliklarda Ceset Bulundu
Edinilen bilgiye göre, saat 17.00 siralarinda Sinop Adabasi’na bagli Sis Düdügü mevkisinde deniz manzarasi ile fotograf çektirmeye giden 3 genç, kayaliklarin üzerinde mavi bir çanta buldu. Çantayi fark eden gençler, durumdan süphelenerek kayaliklari incelediklerinde yaklasik 250 metre yükseklikte bir kadinin hareketsiz yattigini gördü. Durumu 112’ye bildiren Berke Sen, “Arkadaslarimla fotograf çektirmeye geldik, kayaligin üzerine çiktigimizda bir adet mavi çanta gördük. Ben de süphelendim, asagiya dogru baktim yerde ceset var. Pesine seslendim, tepki yoktu” dedi.

Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleriyle birlikte 112 saglik ekipleri, çok sayida itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yukaridan inme sansi olmayan ekipler, durumu sahil güvenlige bildirmesi üzerine sahil güvenlik gemisi botla yanasmayi denedi. Karadan ve denizden cesedin bulundugu yere ulasamayan ekipler, helikopter destegi istedi. Ölen kadinin cesedi, yarin helikopter ile bulundugu bölgeden alinarak adli tipa götürülecek.

Ekiplerin çantayi incelemesi üzerine bulunan mavi çanta içerisinde bir adet Kur’an-i Kerim ve basörtüsü oldugu görüldü.

Çantadan çikan cüzdandaki kimlikte kadinin isminin Z.Ç. oldugu belirtilirken, net olarak kimligi otopsi sonucu teshis edilecek.
Kaynak: İHA