Diyanet Isleri Baskani Erbas, 2021 Teknofest Birincisi Ögrencileri Kabul Etti

Diyanet Isleri Baskani Ali Erbas, 2021 yilinda Istanbul’da düzenlenen Teknofest yarismasinda dereceye giren ögrencileri kabul etti.

Diyanet Isleri Baskani Erbas, 2021 Teknofest Birincisi Ögrencileri Kabul Etti


Diyanet Isleri Baskani Ali Erbas, 2021 yilinda Istanbul’da düzenlenen Teknofest’te “Mobil Çelebi Modern Seyahatname” isimli projeleriyle birinci olan Adapazari Anadolu Imam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafizlik Proje Okulu Müdürü Mustafa Bulut ve Proje Koordinatörü Ayhan Yagiz ile ögrenciler Faruk Öztürk, Utku Altintas ve Ibrahim Sait Akarçesme’yi makaminda kabul etti.

Ögrencileri basarilarindan dolayi tebrik eden Diyanet Isleri Baskani Erbas, kendisinin de ayni okuldan mezun oldugunu hatirlatti. Ögrenciler, birinci olduklari proje ile üzerinde çalistiklari yeni projenin detaylari hakkinda Baskan Erbas’a sunum yapti. Ögrencilerin basarilarinin kendilerini sevindirdigini ve gururlandirdigini ifade eden Baskan Erbas, ögrencilere basarilarinin devamini diledi. Proje Koordinatörü Ayhan Yagiz ise, “Mobil Çelebi Modern Seyahatname” isimli projelerinin 38 bin proje arasindan seçildigini belirterek Teknofest’ten sonra projelerini daha da gelistirdiklerini söyledi.

Baskan Erbas, ziyaretin ardindan ögrenciler ile hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA