Besiktas Ortaköy'de Otelin 7'Inci Katindan Düsen Kadin Agir Yaralandi

Besiktas Ortaköy’de otelin 7’nci katindan düserek agir yaralanan kadin hastaneye kaldirildi. Kadinin yanindaki erkek ise gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü.

Besiktas Ortaköy'de Otelin 7'Inci Katindan Düsen Kadin Agir Yaralandi
Olay saat 01.15 siralarinda Besiktas Ortaköy Yildiz Mahallesi Ortaköy Salhanesi Sokak üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. Iddiaya göre, ismi ögrenilemeyen bir kadin kaldigi otelin 7’nci katindan zemine düstü. Kadin düstügü yerde agir yaralandi.

Kadin 7’nci kattan düstü

Çevredeki vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan agir yarali kadin ambulansla hastaneye kaldirildi.

Yüzünde iz bulunan erkek gözaltina alindi

Olay sirasinda kadinin yaninda bulunan ve yüzünde iz oldugu iddia edilen erkek, polis tarafindan gözaltina alindi. Polis ekipleri bölgeye güvenlik seridi çekerken olay yeri inceleme ekipleri de uzun süre otel ve çevresinde uzun süre inceleme gerçeklestirdi. Erkek ve kadinin olay öncesinde otelin yaninda bulunan bir restoranda tartistiklari ögrenildi. Polis olayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA