Iranlilarin Kurdugu 'Grup Sema' Van'da Sahne Aldi

Van Shopping Fest alisveris günleri tüm coskusuyla devam ederken, program kapsaminda sahne alan Iranli grup birbirinden güzel Farsça ve Türkçe ezgiler hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti.

Iranlilarin Kurdugu 'Grup Sema' Van'da Sahne Aldi
Van Büyüksehir Belediyesinin koordinesinde bu yil 6.’si düzenlenen Shopping Fest, dokuzuncu gününde de renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik kapsaminda Van Büyüksehir Belediyesi ve Dogu Anadolu Kalkinma Ajansinin (DAKA) ortak organizasyonunda Iran’in sevilen sanat toplulugu Grup Sema, Cumhuriyet Caddesi Kent Meydanindaki etkinlik alaninda seslendirdigi birbirinden güzel eserlerle çogunlugu Iranli olan sanatseverlere keyifli anlar yasatti.

Soguk havaya ragmen programa ilgi gösteren Iranli turistler, seslendirilen ezgilere eslik edip doyasiya eglendi. Grup Sema’nin dans ve halk oyunlari gösterileri de katilimcilara cosku dolu anlar yasatti.

Kentin tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanitilmasi, marka degerlerine katki saglanmasi ve kent ekonomisinin canlandirilmasi amaciyla düzenlenen Shopping Fest, 29 Mart Sali gününe kadar birebirinden güzel etkinliklerle devam edecek.
Kaynak: İHA