Maltepe'de 3 Kisinin Yasadigi Ev Yandi, Vatandaslar Sosyal Medyada Canli Yayin Yapti

Maltepe’de bir apartman dairesinde yangin çikti. Alevlere teslim olan dairede yasayan 3 kisiyi itfaiye ekipleri kurtardi. Olay yerine gelen bazi vatandaslar ise cep telefonuyla sosyal medyada yayin yapti.

Maltepe'de 3 Kisinin Yasadigi Ev Yandi, Vatandaslar Sosyal Medyada Canli Yayin Yapti


Yangin, Maltepe Basibüyük Mahallesi Basibüyük Caddesi’nde saat 06.30 siralarindan meydana geldi. Iddiaya göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle 4 katli bir binanin 3. katinda yangin çikti. Yanginin kisa sürede büyüdügü daire alevlere teslim oldu. Yogun duman ve alevleri gören çevredeki vatandaslar durumu polis, itfaiye ve saglik ekiplerine bildirdi. Adrese gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekipleriyse daire içerisinde bulunan 3 kisiyi tahliye etti. Ekiplerin uzun süren müdahaleleri sonrasi yangin kontrol altina alindi. Olayda herhangi bir can kaybi ya da yaralanma yasanmazken daire kullanilamaz hale geldi.

Öte yandan olay yerine gelen vatandaslardan kimiyse telefonuyla sosyal medyada canli yayin yapti.

"Camdan alevleri gördüm"

Yangin esnasinda olay yerinde bulunan çevre sakinlerinden Burak Öztürk, “Evde yatarken camdan alevleri gördüm. Kostuk, geldik. Belki yardimimiz olur diye. Ekipleri müdahale ediyor. Yanan daireden 1 kadin ve 2 çocuk çikarildi” diye konustu.

Kaynak: İHA