Beyaz Saray Sözcüsü Psaki Covid-19'A Yakalandi

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD Baskani Joe Biden ile yapacagi Avrupa seyahati öncesi yaptirdigi Covid-19 testinin pozitif çiktigini duyurdu.

Beyaz Saray Sözcüsü Psaki Covid-19'A Yakalandi


Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki Covid-19’a yakalandi. Psaki sosyal medya hesabi üzerinden yaptigi açiklamada, ABD Baskani Joe Biden ile yapacagi Avrupa seyahati öncesi yaptirdigi Covid-19 testinin pozitif çiktigini aktararak, “Avrupa’ya seyahate hazirlanirken bu sabah PCR testi yaptirdim. Testim pozitif çikti, bu da CDC rehberligine bagli kalacagimi ve Baskanin Avrupa seyahatine katilamayacagim anlamina geliyor” dedi.



Biden ile dün sosyal mesafe kuralina uygun sekilde iki toplanti yaptigini ifade eden Psaki, bunun CDC rehberine göre yakin temas olarak edilmedigini vurgulayarak, Biden’in Covid-19 testinin ise negatif çiktigini açikladi.

Asi sayesinde sadece hafif semptomlari oldugunu aktaran Psaki, “Beyaz Saray Covid-19 protokollerine uygun olarak, evden çalisacagim. Bes günlük karantina süresi ve negatif bir testin ardindan yeniden ise dönmeyi planliyorum” dedi.

Kaynak: İHA