Yasli Çifti Sobadan Sizan Gaz Ayirdi

Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde sobadan zehirlenen yasli kadin hayatini kaybetti, durumu agir olan kocasi ise hastanede tedavi altina alindi.

Yasli Çifti Sobadan Sizan Gaz Ayirdi
Olay, Bahçelievler Mahallesi Altay Sokak’taki tek katli evde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, evde yasayan 77 yasindaki Hasan ve 81 yasindaki Ayse Bulut çiftinden haber alamayan yakinlari, komsularina ulasarak yasli çifti kontrol etmesini istedi. Eve giren komsulari, yasli kadini hareketsiz sekilde buldu, kocasinin ise güçlükle nefes aldigini gördü. Ihbar üzerine, olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen saglik ekipleri yaptiklari kontrolde Ayse Bulut’un hayatini kaybettigini belirledi. Durumu agir olan Hasan Bulut ise ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Yapilan ilk incelemede, yasli çiftin sobadan sizan karbonmonoksit gazina maruz kalarak zehirlendigi belirlendi.

Yasli kadinin cansiz bedeni, olay yerinde yapilan polis incelemesinin ardindan otopsiye gönderilmek üzere hastane morguna kaldirildi.

Olayla ilgili olarak sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA